вторник, 26 юни 2012 г.

ЛЮБОВ ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА- Как си?
- Офф, трябва да ти разправям, ужааас!
- Кажи де?
- Нали ти разправях за Иван?
- Да. Е и?
- Ами, снощи ме покани у тях и почти от вратата ме награби. 
- Е, не вярвам да си останала изненадана.
- Чакааай да чуеш де … започнахме с френски и …
- И ... ?
- Заболя ме челюстта да му духам и нищо. Мек, малък, абе ужас! Не му стана.
- Хахаха, верно ли?
- Да! И знаеш ли какво ми каза? Че е бил гей, ама искал да пробва с жена. Много ме харесвал. Чувствам се ужаaасно. Употребена съм!
- Е, според мен, трябва да се чувстваш горда, че си разколебала и гей, поне за малко де. Приеми го като комплимент.
- Мислиш ли?
- Ами да.
- Добре. Чао!
- Лека и на теб!

Затваряйки телефона на моята споделяща приятелка, се сетих за една друга история, където една дама на някакво светско събитие се запознала с една ТВ звезда. Усамотили се след 2 чаши шампанско и ТВ звездата, който всъщност бил мъж, си свалил панталоните и учтиво помолил дамата да му духа и тя понеже била възпитана и нямало как да откаже на толкова любезното му предложение, застанала на колене и показала добри френски обноски. Уви, останала много разочарована от неприлично мекия и проявяващ непукизъм към нейните умения телевизионен пенис.
Много е лошо една жена да остане разочарована. Започва да се дерзае и задава въпроси, къде е причината? Има добър тен, прилично изработени гърди, добре прикрит и поддържан целулит в рамките на общоприетите норми. Може би пък мъжете са доста стресирани? Притеснява ги простатата, или просто след последните размествания и катарзис в кокаиновия свят, които доведоха цената за грам от белия афродизиак да мине приличните 100лв. и причиниха по-рядката му употреба и то само в специални моменти, ... а тя вече не е един от тях. Дали цифрата 3, с която вече започва възрастта й не е проблема? Тези малки бръчки около очите, не са ли те причината?
Въпрос след въпрос, а поредният отговор идва от мускулест мъжкар в бяла риза, с обръснати гърди и крака, идеални обноски, поканен на гости, докато благоверния е в командировка, лов или просто с друга курва на не по-малко от 200км, и след виното и нежните думи следва малко брандирано целофанче изсипано на стъклената подложка за чаши и изшмъркано с късметче от Лаваца, голям "Дъмпел" он дъ рокс, песента на Азис "Луд ме правиш" и безкрайно и болезнено блъскане в таблата на леглото, докато всъщност мъжкарят си представя как него го чука стероиден татуиран ММА борец от последния клип на костинбродския хермафродит.

Разочарованието остава, но вече примесено с "кръв, сперма и сълзи", както пише Бегбеде. Дали наистина любовта трае 3 години? Дали камъкът сложен на безименния й пръст от спътника й в живота, струващ годишния доход на родителите й, означава сигурност, обич, вярност или просто е маркиране на територия и гузна постъпка за честите му похождения?
Любовта трае много повече от 3 години! Но тя не е за презадоволените. Не е за хората с огромни телевизионни плазми, закачени там, където би трябвало да има библиотека – нещо, което не влиза в дизайн решението на никоя модерна всекидневна. Любовта е за еднократна употреба. Тя се намира в нощното шкафче и е в комплект от 3 броя - сензитив, тин, емоушън и обикновено има вкус на ягоди, защото тези които се продават нямат вече такъв.
Любовта е за загубеняците, те друго си нямат и без това. Загубеняците си поправят нещата, когато се чупят. Ние си купуваме нова кутийка с 3 броя любов и флаконче обезболяващ лубрикант.

Скайпът ми мига. Моята споделяща приятелка ми пише.
- Добро утро.
- И на теб. Как си?
- Вече по-добре. Ти?
- Спокойно е тази сутрин в агенцията, чакам едни корекции от клиента и пиша една история. Ще я прочетеш ли преди да я пусна в блога?
- Да, но само правописните ти грешки ще ти пипам.
- Не съм сигурен.
5 коментара:

 1. мммдам, дори и да не ползвам дрога, май ще се окажа пристрастена...към този блог...
  Сега ще ми се наложи да си посегна от кеф,понеже познах, че редактор има...при това женски...няма лошо...

  ОтговорИзтриване
 2. Остава и да излезеш от анонимност :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. А може ли аз да се скрия:)
   Сътвори още .... отивам към абстиненция с подобаващо стягане в сърдечната област, аритмия, тремор;)

   Изтриване
  2. Жените са страшни за автора. Скривай се! Веднага! И най-добре се лекувай :D :D :D

   Изтриване
 3. остава най-накрая да запомниш коя е толкова ненормален да не й пука какво говори :D и е винаги на контра :D

  ОтговорИзтриване