неделя, 6 май 2012 г.

РЕКЛАМЕН БОГ


Станах по-рано с 5 мин за да се насладя на деня, с разтворимо кафе на немски индустриалец. Отлепих и облизах една кафява бисквитка от мултинационална фирма, топната във френско мляко, купено от немска верига. Взех си един душ с шампоан за глава и рамене, избръснах се с най-добрата за един мъж самобръсначка, сложих си и афтършейф със същото име. Навлякох амариканска тениска направена в Хондурас, италиански дънки от Бангладеш и испански обувки направени в Турция. Запалих американския си джип с италиански двигател и се гмурнах в софийското задръстване породено от провинционални шофьори. Кюстендилската секретарка ме свърза с бургаския ми шеф и получих задачи за новия ни гръцки клиент. Обядът ми мина с интернационалните ми колеги, похапвайки шопска салата от румънски домати, немски краставици и гръцко сирене. Пържолата ми по милански от аржентинско прасе, преглътнах с белгийска бира направена в България. Следобедното италианско кафе с американски понички, премина в безкрайни разговори по финландския ми телефон направен в Тайван. Краят на работният ден дойде с "Хепи Бъртдей" на една колежка, която ни почерпи с ирландско уиски и немски бонбони. 
Седейки вече изморен в къщи, запалих поредната американска цигара от японски производител от кутията с надпис на Световната здравна организация и реших да  отворя пловдивски сайт за запознанства, където намерих следното съобщение на пощата от някоя си Palavata_81 от Радомир - "Тайландски масаж с хепи енд - 80лв" 
Изпих една голяма руска водка, взех английските презервативи от скандинавското си нощно шкафче, качих се на едно жълто корейско такси, продиктувах адресът на масажиската на циганина шофьор и се приготвих за един щастлив български завършек на деня.

1 коментар:

  1. Анонимен4 юли 2012 г., 5:53

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване