понеделник, 3 октомври 2016 г.

СИНЕ ...


... искаше ми тези неща, които съм ти написал по-долу под формата на 21 съвета, да ми ги беше написал и моя баща, така доста неща в този живот нямаше да ми се налага да ги откривам сам за себе си, чрез принципа на опита и грешката.
Казват, че правилното отражение на един мъж е това в очите на една жена. Научи се да бъдеш отразен по най-правилния начин и животът ти би бил по-хубав и смислен.

1. КОГАТО ГОВОРИШ С ЖЕНА, Я ГЛЕДАЙ В ОЧИТЕ.
Супер грозно, неприлично, обидно и притеснително за нея би било, при първа среща да я разглеждаш като БМВ на пазара в Горубляне.

2. НАУЧИ СЕ ДА ПОЛЗВАШ ДУМИТЕ.
Думите са важни, понякога дори са всичко. Една сериозна и интелигентна жена, оценява правилното им ползване. Замени често ползваните с правилните им синоними, като например: миришеш = ухаеш, свирни = обади се, ядеш = храниш се, ходиш = вървиш и тн.

3. НАУЧИ ЕЛЕМЕНТАРНИЯ ЕТИКЕТ ЗА ПОВЕДЕНИЕ
Някои неща са непреходни - освен разбира се, ако срещата ти не е със скейтърка на по бира в Борисовата, но дори и тогава, е редно да отвориш първо нейната бира.

4. ГРИЖИ СЕ ЗА РЪЦЕТЕ СИ
Не е нужно обезателно да ходиш на маникюр, но е добре след като си проверил маслото на колата и налял антифриз, да си изчистиш траурните лентички под ноктите.
С тези пръсти ще я докоснеш. Имай респект.

5. ИМАЙ 3 ЧИФТА ОБУВКИ МИНИМУМ
Редувай ги всеки ден - така и те ще си починат от теб и ще ти се отблагодарят с по-малко мирис. Мъжът се познава по обувките и ръцете.

6. БЕЛЬО, ЧОРАПИ СЕ НОСЯТ ЕДИН ДЕН
Лошият мирис у човека се дължи 80% на непрани дрехи.

7. ЧЕТИ ПОВЕЧЕ
Книги, не фейсбук постове. Чети класики - ще ти бъде от голяма полза за речника, чувството за хумор, фантазията и като цяло да бъдеш интересна компания.

8. ГЛЕДАЙ КЛАСИЧЕСКИ ФИЛМИ
В едно от последните си интервюта Ален Делон завършва с думите: "Съвременното кино, не те кара да мечтаеш"

9. ЧЕТИ ПОЕЗИЯ, ТЕКСТОВЕ НА ПЕСНИ (НЕ РАП)
Романтиката в нормални норми у мъжа се приема много добре.

10. ПИШИ ГРАМОТНО
2016-та сме, несериозно е да се извиняваш, че нямаш кирилизация на телефона ти.

11. НЕ ГОВОРИ ЗА ДРУГИ ЖЕНИ, ПРЕД ЖЕНА.
Всяка жена обича да бъде център, а не периферия. Не се намесват бивши, настоящи, майки или сестри. Не клюкарствай и не обсъждай никого. Това е запазена територия на жените.

12. НЕ СЕ ОПЛАКВАЙ ИЛИ ЖАЛВАЙ ПРЕД ЖЕНА.
Жените, като цяло са настроени грижовно и състрадателно, но изборът е твой, дали си търсиш приятелка или осиновяване.

13. ФУТБОЛЪТ ...
.... геймърството и пиянските истории остави за приятелите ти. Не съм чул за жена, която истински се забавлява от горепосочените теми.

14. НАУЧИ КАК СЕ ПРАВЯТ КОМПЛИМЕНТИ
Всеки обича комплиментите, но правилно дефинираните такива. "Днес изглеждаш страхотно" автоматично означава:  "Вчера беше страшен урод". Забрави фрази от рода: "За възрастта ти .." , "Не бих ти дал 40" , "Миришеш много хубаво" - миришат лайната, цветята ухаят.

15. ЗАБРАВИ ЗА СЕКСА НА ПЪРВА СРЕЩА
Колкото и да е нормално в днешно време, определено това няма да я накара да се почувства специална, ами просто като номер 73 например.

16. НАУЧИ СЕ КАК СЕ ОТКОПЧАВА СУТИЕН
Жените обичат сръчните мъже, а пък и това е един от най-сконфузните моменти, когато идва време за интимности. Запомни - сутиен се разкопчава с бутане, не с дърпане, както всичко в живота между другото.

17. НЕ ИЗПОЛЗВАЙ СИЛНИ ДУМИ ЧЕСТО
"Oбичам те", "обожавам те". Губят значение и смисъл.

18. БЪДИ КАВАЛЕР
Всъшност думата кавалер идва от испанската "кабайеро", което всъщност означава конник - прослойка испански рицари, аристократи, чието внимателно отношение към жените е било прословуто. Бъди внимателен към всички от противоположния пол, като по този начин ще демострираш искренност и това ще те разграничи от обикновенния сваляч еднодневка.

19. НАУЧИ ЖЕСТОВЕТЕ НА ЕЗИКА НА ТЯЛОТО
Така ще избегнеш много сконфузни ситуации, ще разбереш дали жената срещу теб е благосклонна и кога е по-добре да се оттеглиш с достойнство.

20. ЖЕНАТА ИЗБИРА
Така е било и така ще бъде и когато я видиш само по секси бельо от един комплект, ще си дадеш сметка, че решението за секса е било нейно.

21. КОГАТО ЕДНА ЖЕНА СИ ТРЪГНЕ...
... то е завинаги.
Гледай да не се случи.
Винаги помни думите на Моника Белучи: "Една жена може да обича така, все едно никога няма да си тръгне, но може и да се тръгне така, като все едно не е обичала никога"Няма коментари:

Публикуване на коментар